085-1309212

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Waarom kiest u voor een betonnen oprit?

Keer op keer rijdt u er langs; die prachtige betonnen oprit van de buren. Het maakt het aanzicht van hun woning helemaal af. De deskundige professionals van RoKeGa Betonspecialist kunnen ook voor u u een prachtige oprit realiseren. Met ruim 20 jaar ervaring in het realiseren van betonvloeren op maat kunt u erop vertrouwen dat u een oprit krijgt waar u met recht trots op zal zijn.

Voordelen van een betonnen oprit

Buiten de luxe uitstraling heeft een betonnen oprit aanleggen meerdere voordelen. Veel van onze klanten hebben voor deze populaire optie gekozen. Zo bent u met een betonnen oprit van RoKeGa Betonspecialist gegarandeerd van:

Lange levensduur
Hoge kwaliteit
Weinig onderhoud
Finishing-touch van uw woning
Onkruidvrij
Geen verzakkingen

De keuze voor een betonnen oprit is daarnaast ook een duurzame oplossing doordat de oprit door de hoge kwaliteit beton nagenoeg niet slijt. En wist u dat beton grotendeels een natuurproduct is? Een prima keuze als u het gebruik van materialen belangrijk vindt.

Betonnen oprit aanleggen

Het is ons missie om het eindresultaat volledig aan te laten sluiten bij uw verwachtingen. Vooraf komen wij altijd bij u langs op het project te bespreken, de locatie te bekijken, op te meten en natuurlijk kennis te maken met u. Door u tijdens het gehele project één aanspreekpunt te bieden weet u altijd zeker dat tijdens het proces van het aanleggen van uw betonnen oprit ons team volledig op de hoogte is van uw wensen. Uw projectleider zal ervoor zorgen dat u tijdens het gehele project wordt ontzorgd. Indien gewenst kunnen wij ook er voor zorgdragen dat de locatie van de oprit, indien nodig, wordt afgegraven.

Vindt u het lastig om een keuze te maken welke uitstraling of welke kleur uw oprit van beton moet krijgen? Dan is het mogelijk om verschillende referentieprojecten op diverse locaties door heel Nederland, te bekijken. Hierdoor is er altijd een betonnen oprit van RoKeGa Betonspecialist bij u in de buurt.

Afwerking oprit

Bij een betonnen oprit aanleggen zijn er meerdere mogelijkheden. Zo kunt u zelf de gewenste grijstint bepalen. Desgewenst kan de oprit in dezelfde kleurverhouding van uw terras- en binnenvloer worden gesteld zodat er een mooie overloop en eenheid ontstaat met de binnen- en buitenruimtes. Ook is het mogelijk om een uniek tegelpatroon aan uw oprit toe te voegen. Tevens bespreken wij ook met u de verschillende mogelijkheden om de betonnen oprit vloeistofwerend of zelfs vloeistofdicht te maken. Samen met u creëren wij precies de stijl die bij u en uw woning aansluit.

Interesse in een betonnen oprit?

Bent u geïnteresseerd in het laten aanleggen van een betonnen oprit en op zoek naar meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Offerte of extra informatie aanvragen

RoKeGa Betonspecialist
Provincialeweg 21
5334 JC Velddriel
085 - 1309212
info@rokega.nl