085-1309212

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Betonnen terras aanleggen?

Zoโ€™n prachtig terras met een chique uitstraling, een naadloze afwerking en zonder onkruid. Hier brengt u onvergetelijke zomeravonden door waar u over een paar jaar nog aan terug zult denken. Ziet u het al voor u? Dan is het aanleggen van een betonnen terras absoluut wat voor u. Want รณรณk voor buiten zijn onze vloeren echte eyecatchers. Doordat onze werknemers vakkundig, secuur en betrouwbaar zijn kunnen wij u een betonvloer van hoge kwaliteit garanderen. Onze betonnen terrasvloeren hebben meerdere voordelen:

Snelle realisatie binnen 3-5 dagen
Duurzaam in gebruik
Eenvoudig te reinigen
Nooit meer onkruid
Geen groene aanslag
Geen verzakkingen

Betonnen terras storten

Voordat onze betonspecialisten beginnen met uw betonnen terras aanleggen wordt vooraf altijd gezorgd voor de juiste wapening. Deze wapening zorgt er voor dat er zo min mogelijk krimpscheuren in het beton zullen ontstaan. Vervolgens wordt de bekisting opgebouwd waarin onze specialisten uw betonnen terras gaan storten. Met geavanceerde laserapparatuur wordt de juiste hoogte bepaald en kan er vakkundig worden gevlinderd. Door op deze manier nauwkeurig te werk te gaan en gebruik te maken van de juiste apparatuur wordt het terras nauwkeurig op afschot gelegd.

Vlekken op uw betonnen terrasvloer voorkomen

U wilt natuurlijk probleemloos en zo lang mogelijk van uw nieuwe terras genieten. Om dit mogelijk te maken hebben wij 2 verschillende technieken om uw terrasvloer vloeistofdicht af te werken. Dit zijn onze reguliere-impregnering en nano-impregnering. Laat u een keer een glas wijn vallen of heeft u kinderen die graag buitenspelen? Dan is dat met deze bescherming geen probleem. Zowel vlekken als groene aanslag op uw vloer worden namelijk voorkomen. Uniek aan deze beschermlaag is dat het volledig onzichtbaar is. Het zal uw vloer dan ook niet veranderen. Daarbij heeft u ook maar liefst 10 jaar garantie.
Onze nano-impregnering is voedselveilig en voldoet aan de EU regelgeving en de meest strenge eisen van REACH (registratie, autorisatie en restrictie van chemicaliรซn).

Het juiste betonnen terras kiezen

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om online te beoordelen hoe onze betonnen terrasvloeren er in het echt uitzien. Daarom hebben wij door het gehele land referentieprojecten waar u vrijblijvend een bezoek kunt brengen om te bekijken hoe een woonbetonvloer in het echt oogt.

Interesse in een betonnen terras?

Bent u geรฏnteresseerd in een betonnen terras voor bijvoorbeeld uw tuin of bij uw zwembad en bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Offerte of extra informatie aanvragen

RoKeGa Betonspecialist
Provincialeweg 21
5334 JC Velddriel
085 - 1309212
sales@rokega.nl