085-1309212

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Een cementdekvloer laten storten?

De basis van uw woning of bedrijfspand is een zandcement dekvloer. Op deze ondervloer kunt u allerlei soorten vloerbedekking (laten) leggen zoals parket, laminaat, tapijt, zeil en tegels. Ook hiervoor bent u bij RoKeGa aan het juiste adres. Bij nieuwbouw, aanbouw of verbouw van woningen of bedrijfspanden wordt de vloer doorgaans afgewerkt met een zandcement dekvloer. De deklaag van geselecteerd zand, cement en water is ideaal om leidingen voor water, (vloer)verwarming en elektra weg te werken. Eenmaal droog vormt de harde, vlakke vloer een uitstekende ondergrond voor verdere afwerking met de gewenste vloer.

Bij RoKeGa Betonspecialist  bent u aan het juiste adres voor het aanleggen van een zandcement dekvloer. Een zandcement dekvloer is 24 uur na het leggen al beloopbaar. De vloer is dan nog wel te vochtig om een afwerkvloer te kunnen monteren. De zandcement dekvloer droogt ongeveer 1 centimeter per week, maar dit kan versneld worden door een droogtijdversneller in de mortel te doen. De vloer kan dan in 14 dagen uitgehard zijn waardoor u de tegels, PVC vloer of de houten vloer eerder kunt aanbrengen.
Wordt de zandcement dekvloer over vloerverwarming gelegd, dan wordt geadviseerd er kunststofvezels, of een wapeningsnet aan toe te voegen. Deze kunststofvezels of wapening zullen de kans op krimpscheuren reduceren. De zandcement dekvloer zal worden geleverd door middel van een speciale vrachtwagen waardoor er geen los zand of krachtstroom geregeld hoeven te worden. Overgebleven materialen worden weer mee terug genomen.

De voordelen van een cementdekvloer

Een vloer van hoge kwaliteit tegen een eerlijke en betaalbare prijs
Een cementdekvloer is goed te combineren met vloerverwarming
Cementdekvloeren kunnen in diverse hardheden geleverd worden

Interesse in een cementdekvloer?

Bent u geïnteresseerd in het laten leggen van een cementdekvloer en op zoek naar meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Offerte of extra informatie aanvragen

RoKeGa Betonspecialist
Provincialeweg 21
5334 JC Velddriel
085 - 1309212
sales@rokega.nl