085-1309212

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Uw vloer laten isoleren?

De isolatie van uw woning is een onmisbare factor voor een duurzaam leven van uw vloer. U kunt uw vloer laten isoleren wanneer u uw oude vloer vervangt of bijvoorbeeld wanneer u de kruipruimte isoleert door deze vol te storten met schuimbeton. Stelt u zich eens voor om in een heerlijk warme woning binnen te stappen. Dat klinkt toch als thuiskomen? Bij RoKeGa Betonspecialist zorgen wij dat de vloer snel en vakkundig wordt gestort. Ook voorzien wij u van een verklaring voor het plaatsen van de isolatievloer waarmee u een subsidie van de overheid kunt ontvangen.
Vloer isoleren met schuimbeton

Isolatiebeton, ook wel bekend als schuimbeton is een vloeibare mortel die is aangevuld met een schuimmiddel. Door het schuimmiddel ontstaan bij het uitharden van de vloer luchtbellen. Deze luchtbellen dragen bij aan het isoleren van de vloer. Doordat stilstaande lucht geen warmte geleidt staat het bekend als één van de beste isolatoren. Door de hoeveelheid luchtbellen die in schuimbeton zitten creëert uw een goede isolatie van uw woning. Schuimbeton is bovendien licht, betaalbaar en duurzaam. Deze manier van vloerisolatie is dan ook een zeer geliefde en vorm voor isolatie onder uw betonvloer, cement dekvloer of ter opvulling van de kruipruimte.

Naadloze aansluiting tegen de wanden

Wanneer wij voor u aan de slag gaan om uw vloer te isoleren nemen wij alles voor u uit handen. Zo kunnen wij uw oude vloer verwijderen en de oude balklaag afvoeren. Hierdoor wordt er aanzienlijk bespaart op de kosten van vloerisolatie. Vervolgens plakken wij de wanden af met beschermingsfolie. Ook onder het beton leggen wij folie om het weglopen van vocht te voorkomen. Wanneer er met geavanceerde laserapparatuur heel precies de hoogte is bepaald gaan we beginnen met het storten van het schuimbeton. Doordat het in het beginstadium het schuimbeton vloeibaar en van hoge kwaliteit is, zorgen wij dat het schuimbeton naadloos aansluit op de wanden. Wanneer uw nieuwe dekvloer, zoals een betonvloer of een cementdekvloer, wordt geplaatst moet zijn gerealiseerd krijgt u een hoogwaardig eindresultaat. Een schuimbetonvloer kan voor vele doeleinden worden ingezet:

Hoog rendementsfunderingsvloer
Opvullen kruipruimte
Ondervloer voor vloerverwarming
Renovatievloer bij vervanging houten balken
Basisvloer onder een woonbetonvloer
Basisvloer onder een cementdekvloer

Voordelen van schuimbeton

Het leggen van nieuwe vloerisolatie met schuimbeton brengt veel voordelen met zich mee. Zo worden de kosten van vloerisolatie door de subsidie van € 7 p/m² aanzienlijk verlaagd. Maar ook zal u een veel lagere energierekening krijgen. De ervaring en bekendheid hieromtrent komt op een rekening die zo’n 20% lager zal liggen.

Interesse in isolatiebeton?

Wilt uw meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Offerte of extra informatie aanvragen

RoKeGa Betonspecialist
Provincialeweg 21
5334 JC Velddriel
085 - 1309212
sales@rokega.nl