085-1309212

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Combinatieproject renovatie betonvloer of cementdekvloer

Gaat u uw oude vloer vervangen of wilt u een kruipruimte isoleren? Dan is het prettig als u tijdens uw vloerproject met één bedrijf te maken heeft dat zowel het verwijderen van de oude vloer als het realiseren van de nieuwe vloer uitvoert. Bij RoKeGa Betonspecialist realiseren wij niet alleen prachtige betonvloeren maar kunnen wij ook uw oude vloer verwijderen. Van het verwijderen van uw huidige vloer tot het realiseren van een isolatievloer met vloerverwarming of een schitterende betonvloer leggen, wij ontwikkelen het graag voor u.

Vast aanspreekpunt

In veel gevallen heeft u bij een renovatie project te maken met meerdere partijen. Vooral als het uw eerste renovatie is of wanneer u een groot project heeft kan dit lastig zijn in de communicatie. Daarom zorgen wij dat u tijdens een project altijd uw eigen vaste aanspreekpunt heeft. Tijdens een renovatieproject waarbij alle onderdelen in ons beheer worden uitgevoerd krijgt u als klant één aanspreekpunt met verstand van zaken van alle onderdelen op uw project. Er wordt regelmatig met u gecommuniceerd en afstemming gebeurt ook met uw architect, constructeur of aannemer als deze bij het project aanwezig is. Op deze manier ontstaat door de fijne samenwerking het beste eindresultaat.

Door de langdurige relatie met onze samenwerkingspartners kunnen wij uitstekende kwaliteit en hoogwaardige producten aan u leveren. Uw RoKeGa projectleider zorgt ook voor de communicatie en uitvoering van het werk van deze partners waardoor u ook daar geen omkijken meer naar heeft. Wij noemen dit een combinatieproject.

Tijdens een combinatieproject verzorgen wij voor u:

Sloopwerkzaamheden van de balken vloer of oude vloer
Afgraven van de kruipruimte
Leveren en storten van schuimbeton als isolatievloer
Leveren en installeren van vloerverwarming
Aansluiten van de vloerverwarming op de verwarmingsketel
Leveren en realiseren van de cementdekvloer
Leveren en realiseren van de woonbetonvloer of designvloer

Snelle realisatie van uw nieuwe vloer

Bij ons hoeft u niet lang op uw nieuwe vloer te wachten. Door een strakke planning van uw project door onze professionele backoffice en onze nauwe samenwerking met onze partners, kunnen wij er voor zorgen dat de uitvoering van alle onderdelen kort na elkaar plaatsvinden en kunnen wij uw project snel uitvoeren.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wat de mogelijkheden binnen uw huidige situatie zijn? Neem dan contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Interesse in een combinatieproject?

Bent u geïnteresseerd in een combinatieproject? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Offerte of extra informatie aanvragen

RoKeGa Betonspecialist
Provincialeweg 21
5334 JC Velddriel
085 - 1309212
sales@rokega.nl