085-1309212

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Waarom kiest u voor een woonbetonvloer?

Bent u op zoek naar een vloer met een stijlvolle, authentieke en stoere uitstraling? Dan zal een vloer van woonbeton goed bij u passen. Bij RoKeGa Betonspecialist kunt u uw woonbetonvloer zelf samen stellen op kleur en tekening. Hierdoor is uw betonvloer altijd uniek en volledig naar uw wens te ontwikkelen. Door RoKeGa Betonspecialist gerealiseerde vloeren van woonbeton zijn:

Duurzaam
Milieuvriendelijk
 Stijlvol
 Robuust
Zeer geschikt voor mensen met een allergie
 Makkelijk te reinigen

Woonbeton afwerken met onzichtbare bescherming

Na de stort en strak afvlinderen van uw woonbetonvloer gebruiken wij bij RoKeGa Betonspecialist twee verschillende technieken om uw vloer vloeistofwerend of vloeistofdicht af te werken. Dit zijn reguliere impregnering en nano-impregnering. Met het toepassen van één van deze twee technieken rekent u af met de invloed van vloeistoffen op uw woonbetonvloer. Uw betonvloer wordt vloeistofwerend of vloeistofdicht waardoor u geen vlekken zal krijgen. De beschermingslaag is volledig onzichtbaar. Uw vloer glanst niet en uw betonvloer wordt ook niet glad. De door RoKeGa Betonspecialist gebruikte nano-impregnering voldoet aan alle EU-regelgeving en de meest strenge eisen van REACH (registratie, autorisatie en restrictie van chemicaliën) en is bovendien voedselveilig. Met een garantietermijn van maar liefst 10 jaar is het zeker aan te raden deze bescherming van uw woonbeton te overwegen.

Uw betonvloer in combinatie met vloerverwarming

Een betonvloer is zeer goed te combineren met vloerverwarming. Zo krijgt uw woonbetonvloer, door het ontbreken van radiatoren, een nog stijlvollere uitstraling. Een groot voordeel van een woonbetonvloer in combinatie met vloerverwarming is dat uw ruimte egaal verwarmd wordt. Dit zorgt uiteindelijk voor een flinke reductie op uw energierekening. Indien wij uw nieuwe woonbetonvloeren mogen realiseren wordt uw vloer voorzien van WTH-verwarming, één van de beste merken op het gebied van vloerverwarming.  Zo bent u gegarandeerd van zowel een hoge kwaliteit vloer van woonbeton als een hoge kwaliteit vloerverwarming.

Nadeel woonbeton

Naast de vele voordelen van een betonvloer is er ook één nadeel. Beton is een cementgebonden product en kan krimpscheurtjes gaan vertonen. Bij RoKeGa Betonspecialist werken wij volledig volgens alle onderzochte, technische toepassingen om de kans op krimpscheuren te reduceren. Bij het plaatsen van uw nieuwe betonvloer brengen wij alle mogelijke factoren die uw vloer van kunnen beïnvloeden in kaart. Door te kijken naar de plaats in uw woning, de hoeveelheid zonlicht, hoeken en overige factoren zorgen wij voor een op maat gemaakte samenstelling met de juiste plasticiteitstoepassing van de betonspecie. Zo kunnen wij krimpscheuren voorkomen of tot een minimum beperken en bent u gegarandeerd van een hoge kwaliteit betonvloer.

Een betonvloer in het echt bekijken

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om online een duidelijk beeld van een betonvloer te krijgen. Om letterlijk en figuurlijk een goed gevoel bij de juiste vloer van woonbeton te krijgen hebben wij in het gehele land referentieprojecten die u kunt bezoeken. Zo is het kiezen voor een betonvloer een stuk eenvoudiger.

Interesse in woonbeton?

Een woonbetonvloer is inzetbaar voor verschillende doeleinden en is geschikt voor zowel woningen als zakelijke ruimtes. Woonbeton is veelzijdig. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte of extra informatie aanvragen

RoKeGa Betonspecialist
Provincialeweg 21
5334 JC Velddriel
085 - 1309212
sales@rokega.nl