085-1309212

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

RoKeGa Betonspecialist

Dรฉ Specialist in alle soorten betonvloeren

N

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

N

Volledige ontzorging tot het eindresultaat

N

รฉรฉn aanspreekpunt tijdens het gehele proces

Onze werkzaamheden

Met meer dan 20 jaar ervaring in de betonwereld kunnen we bij RoKeGa Betonspecialistย kwaliteit garanderen. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten betonvloeren zoals woonbetonย of eenย zandcementdekvloer.ย Een betonvloer kan ook buiten gebruikt worden, denk hierbij aan een betonnen terras of oprit. Bent u op zoek naar een betonvloer inclusief vloerverwarming? Dit kunnen wij ook voor u realiseren. Volledige ontzorging van het begin tot het einde. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Meeste recente review

 by Carina on Rokega Betonspecialisten
Laat de lente maar komen!

We hebben recent ons tegelterras laten vervangen door een betonnen vloer. Dennis en z'n mannen hebben vakwerk geleverd. Alles volgens afspraak, en als het even anders liep (ivm weersomstandigheden) altijd fijne communicatie. Er is netjes gewerkt, alle rommel werd netjes afgevoerd.

Ons terras is prachig geworden, echt vakwerk. Mooi strak, past perfect bij ons huis. We kunnen niet wachten tot het lente is en we van ons vernieuwde terras kunnen genieten.

Page 1 of 64:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Lees alle reviews of vul er zelf ook een in.

Rokega betonspecialist meer dan 20 jaar ervaring!

Woonbeton

Een vloer van woonbeton is stijlvol en comfortabel en heeft een warme uitstraling. Dit zorgt ervoor dat woonbeton in elk interieur op zijn plaats is. ย 

Betonnen oprit

Beton wordt buitenshuis niet alleen gebruikt om een terras af te werken. Ook voor een oprit is het zeer geschikt. Het is bijzonder robuust en kan moeiteloos zware gewichten, zoals autoโ€™s, dragen.

Betonnen Terras

Een terras van beton is slijtvast. U heeft geen last van onkruid en het verzakt niet. Een duurzame keuze.ย 

Vloerverwarming

Vloerverwarming onder uw betonvloer als energiezuinige en onzichtbare verwarmingsmethode. Comfortabele warmte in de hele ruimte.

Cementdekvloer

De basis van uw woning of bedrijfspand is een zandcement dekvloer. Op deze ondervloer kunt u allerlei soorten vloerbedekking plaatsen zoals parket, laminaat, tapijt, zeil en tegels.ย 

Isolatiebeton

RoKeGa Betonspecialist kan ook uw kruipruimte met beton volstorten. De balklaag wordt verwijderd en afgevoerd met een container. Daarna wordt alles netjes afgeplakt met plastic folie en volgestort met isolerend schuimbeton.