085-1309212

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Waarom kiezen voor RoKeGa?

N

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

N

Volledige ontzorging tot het eindresultaat

N

één aanspreekpunt tijdens het gehele proces

Bel ons op

Project Tilburg

De Familie Doorakkers hebben contact met ons opgenomen of we iets konden beteken voor hun nieuwe betonvloer. De vraag was; kan dit snel worden afgeleverd? Alles moet op kort termijn klaar zijn want het huis is verkocht. En onze nieuwe keuken komt op 23 Maart.

Voor RoKeGa Betonspecialist is dit geen enkel probleem, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

  • Vrijdag 28 Februari zijn we begonnen in Tilburg om 07:00uur met slopen en in de avond was het klaar.
  • Zaterdag had de eigenaar de tijd om wat leidingen te vervangen.
  • Maandag 2 Maart alles afgeplakt en klaar voor de duurzame energie zuinige betonvloer (schuimbeton) die de dag erna gestort werd. De vloer kan nu drogen!
  • Dinsdag 10 Maart leggen we de vloerverwarming, later die dag de wapening en afplakken.
  • Woensdag 11 Maart staat de storten we de betonvloer.

Uiteindelijk hebben wij binnen 2 weken een schitterende vloer kunnen realiseren bij de Familie Doorakkers uit Tilburg. Wij wensen de familie heel veel plezier met deze duurzame betonvloer. 

Bent u ook op zoek naar een betonvloer voor u bedrijf of bij u thuis? Neem dan contact op met RoKeGa Betonspecialist voor een vrijblijvende offerte. Wij werken tegen scherpe en eerlijke prijzen en leveren top kwaliteit!

Review Familie Doorakkers

Wij hadden een nieuwe woning gekocht en maar een paar weken om deze op te knappen. We wilden graag een gevlinderde betonvloer en van de kruipruimte onder de woning af. Na een aantal bedrijven te hebben gebeld hadden we nergens een goed gevoel bij. Of te duur, of geen tijd of geen goed advies. Onze zoektocht ging verder en daar was Dennis van Rokega. Hij kwam meteen kijken, was heel duidelijk in zijn advies, aanpak en kosten. Inmiddels waren er nog maar drie weken over om de oude vloer te slopen, schuimbeton te storten, vloerverwarming aan te brengen en de gevlinderde betonvloer aan te leggen. Het leek een onmogelijke klus te worden binnen dat tijdsbestek. Dennis gaf aan dat hij dit allemaal tijdig kon regelen en wij hadden meteen vertrouwen in zijn aanpak. Dennis hield ons goed op de hoogte, reageerde meteen op onze vragen en was altijd bereikbaar gedurende het gehele proces. Dennis heeft vakkundige en nette werklui ingezet en was niet te beroerd zelf zijn handen vuil te maken om de boel op tijd af te krijgen. We zijn heel erg blij met het resultaat. Er ligt een prachtige vloer. We zijn erg blij dat Dennis op ons pad is gekomen. Wat een baas!

Vorige

Volgende