085-1309212

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Reviews

Ervaringen van klanten

Wat vinden klanten van onze dienstverlening?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Rokega Betonspecialisten
Average rating:  
 64 reviews
 by Carina
Laat de lente maar komen!

We hebben recent ons tegelterras laten vervangen door een betonnen vloer. Dennis en z'n mannen hebben vakwerk geleverd. Alles volgens afspraak, en als het even anders liep (ivm weersomstandigheden) altijd fijne communicatie. Er is netjes gewerkt, alle rommel werd netjes afgevoerd.

Ons terras is prachig geworden, echt vakwerk. Mooi strak, past perfect bij ons huis. We kunnen niet wachten tot het lente is en we van ons vernieuwde terras kunnen genieten.

 by Edwin van Duijn
Prachtig vakmanschap

Kan er kort en duidelijk over zijn ,

Wil je een betonvloer dan moet je bij RoKeGa zijn !

Zeer fijne samenwerking met Dennis en zโ€™n werknemers

Alles verliep perfect optijd .

Bedankt Dennis voor mโ€™n mooie woon-beton vloer !

 by marcel
toppertjes

Ik kan dit bedrijf echt aanraden om iets moois te laten maken. verstand van zaken en komen ook conform afspraak. Denken mee.

 by Nicole
In รฉรฉn woord: VAKWERK!

Onlangs heeft ROKEGA Betonspecialist uit Kerkdriel (olv Dennis Reuser) bij ons een betonvloer gestort in de garage en de kelder. Wij waren hierover zeer tevreden en besloten daarom onze achtertuin meteen te laten aanpakken door wederom ROKEGA (opnieuw bestraten, nieuwe betonrand rondom zwembad en nieuwe betonvloer onder veranda).

Onze ervaring met Rokega is uitermate positief. Dennis komt keurig en tijdig al zijn afspraken na, schakelt snel door en werkt samen met een aantal aardige en zeer vakbekwame mensen รฉn...-niet geheel onbelangrijk- het resultaat mag er zijn!! Het ziet er prachtig uit.

We kunnen niet anders dan concluderen dat ROKEGA vakwerk/kwaliteit levert en zijn erg blij met de tuin zoals hij er nu uitziet.

 by Pim
Betrouwbaar en afspraak is afspraak

Wat een verademing om met Rokegabeton (Dennis en collegaโ€™s) zaken te doen.

Nadat we eerder door een andere aannemer zijn bedrogen was onze vertrouwen niet groot. Gelukkig kwamen we Dennis van Rokegabeton tegen en die heeft onze oude niet geรฏsoleerde vloer in de woonkamer geheel vernieuwd. Vanaf nul opnieuw opgebouwd met schuimbeton en vloerverwarming hebben we nu eindelijk warme voeten. Hij houdt zich aan de afspraken die vooraf gemaakt zijn, reageert snel op vragen of appjes. Ook de backoffice en planning zijn fantastisch! Indien ik een volgende klus heb zou ik dit bedrijf zo weer in de hand nemen. Bedankt Dennis!

 by Monique
Mooi werk in hartje Delft

Vlak bij station Delft-centrum heeft Rokega een nieuwbouw CLT-huis geheel voorzien van gevlinderde woonbeton-vloeren.

Dit was een goed doordacht project dat door nauw contact met Dennis geraffineerd is uitgevoerd. Ook wat betreft de opstelling van de betonwagens in de straat, die geheel toegankelijk moest blijven. De vloeren zijn erg mooi geworden, bevatten vloerverwarming en zijn direct geschikt om op te wonen.

 by Youri
Op tijd en perfecte service

Even helemaal naar het begin in 2018/2019 hebben wij door een ander bedrijf onze vloer laten doen om daar keramische tegels op te verlijmen. Daar dit een buiten vloer was zijn de tegels los gekomen en je raad het al de partij in kwestie gaf niet thuis het lag aan alles behalve hun. Een godsvermogen heeft het gekost. Maargoed steeds herstellen was voor mij geen optie dus ben ik opzoek gegaan naar een alternatief wat duurzaam was en weinig onderhoud nodig heeft. Gietvloeren etc hebben allemaal hun eigen problemen dus leek ons beton de beste optie.In 2022 hebben wij dus besloten een alternatief te gaan doen en hebben contact op genomen met Rokega. Rokega heeft met hun team ons perfect geholpen ze hebben de oude beton vloer verwijderd wat een mega klus was maar het is ze gelukt. En een nieuwe beton vloer gestort, gevlinderd en afgewerkt. Door het toepassen van zaagsnedes en rubber lijken het net tegels van 120X120 cm en ik moet iedereen ook meerdere keren vertellen dat het gewoon beton is ze geloven het niet. De kleur en kwaliteit zijn goed wij hebben tot op heden geen "grote" scheuren in het beton. Daar was Rokega ook heel duidelijk over wat wel en niet kon gebeuren echt top. Ook het kunnen bekijken van een vloer bij een andere klant was geen probleem zodat wij echt een indruk konden krijgen hoe het kon worden, geweldig.Ik ben zelf ook ondernemer maar hoe mooi is het niet dat de man die de offerte komt maken ook met zijn laarzen het beton staat te storten dan heb je gewoon hart voor je zaak gewoon meewerken dus hij weet waar die over praat.Wij zijn heel erg tevreden met de vloer tot nu toe en zouden bij een eventuele nieuwe vloer weer contact opnemen met Rokega.

 by Yvonne
Stoere vloer

Enige tijd geleden de vloer laten storten. We dachten hoe zal het eindresultaat worden. Nou we zijn er zeer blij mee. Niet 1 plekje is hetzelfde. De kleur vinden we mooi en ook het beetje rauwe aanzicht dat de vloer geeft. Dennis is een toffe gast die je met veel liefde voor het vak meeneemt in het proces. Hij en zijn team staan voor je klaar wanneer je vragen hebt en zijn oplossingsgericht. Wanneer je iets anders wilt dan een standaard vloer, laat je dan eens voorlichten door Dennis. Misschien is zoโ€™n stoere vloer ook iets voor jou;).

 by Theo en Anja van den Bosch
Beton terras perfect geleverd

In ons tuinplan wilden we eigenlijk een keramische tegelvloer laten aanleggen.

De ondergrond moest gestabiliseerd worden we moesten iemand vinden die deze tegels legt.

Dit leverde veel werk en kosten op. Toen hebben we ook overwogen of we een betonnen ondervloer onder de tegels wilden voor stabilisatie.

Op internet kwamen we RoKeGa Betonspecialist tegen en deze bleek zelfs bij ons om de hoek te zitten.

Na een telefoontje kwam Dennis, en na een kort overleg waren we er uit. Het zou een gewapend betonnen vloer worden van bijna witte beton die gevlinderd en ingezaagd werd tot tegels.

Een week later kwam Dennis met zijn medewerkers en in 2 dagen lag de vloer er prachtig bij.

Alle werkzaamheden werden zeer net en zorgvuldig uitgevoerd en alles liep als een goed geolied machientje.

We zijn blij dat we alles over hebben kunnen laten aan Dennis en zijn ploegje, en we zijn daar zeer content over. Dennis is de betonspecialist en hij weet waar hij over praat. Daarnaast is de benadering zeer laag drempelig en is zeer gezellig tijdens overleg.

Wij kunnen hem dan ook zeer bij u aanbevelen.

 by Sander
Van begin tot eind topwerk!

In verband met verminderde mobiliteit na een ernstig motorongeluk, wilden we een duurzame, maar ook mooie oplossing voor de slappe veengrond. Dennis kwam langs, besprak de mogelijkheden en is vanaf het begin tot einde ons vaste aanspreekpunt geweest. Niets is te gek en voor ieder โ€˜probleemโ€™ is een oplossing. Dennis denkt graag met je mee, staat altijd voor je klaar en RoKeGa levert topkwaliteit. Wij zijn superblij met onze onderheide oprit en terras; dank Dennis!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
RoKeGa Betonspecialist
Provincialeweg 21
5334 JC Velddriel
085 – 1309212
info@rokega.nl