085-1309212

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Reviews

Ervaringen van klanten

Wat vinden klanten van onze dienstverlening?

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

zeer tevreden

Aug 10, 2021 by Trijsburg?Meerwaldt

Vandaag werd bij ons de betonvloer opgeleverd en is het karwei achter de rug.Alles is volgens afspraak verlopen en elke stap werd nader toegelicht, De diverse ploegen die het werk bij ons uit voerden bestonden zonder uitzondering uit vriendelijke , hardwerkende mensen die het karwei in no time fixten. Kortom zeer tevreden!


Super strak betonnen terras

Aug 06, 2021 by Erwin

We zijn blij met onze betonnen terras. Super strak, mooie kleur precies dat wat wij wilden. Tijdens de werkzaamheden konden aanpassingen nog gedaan worden en er wordt meegedacht. Professionele werknemers. Compleet verzorgd van bekisting t/m impregneren van het terras.


Gedegen werk

Jul 21, 2021 by Stef Strik

Geheel conform de afspraken is de vloer naar tevredenheid geleverd. Oude vloer gesloopt, schuimbeton erin, vloerverwarming aangelegd en afdekvloer erover.
Ziet er prima uit. Goede prijs-kwaliteitverhouding.


top

Jun 09, 2021 by Simone

Rokega heeft voor ons de vloer gesloopt, vloerverwarming geplaatst, dekvloer gestort en schitterend mooie tegelvloer gelegd. We zijn super tevreden. Er is kwaliteit geleverd, Dennis heeft snel geschakeld en met ons mee bewogen bij wijzigingen wij zijn blij :-).


Vloer snel en goed!

Apr 26, 2021 by Erik en Jane

Ontzettend blij met onze nieuwe vloer. Snel geschakeld door kantoor (Ineke) en Dennis vanaf het moment van offerteaanvraag tot nu. Echt supersnel en vakkundig gedaan. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan! Werken heel erg netjes en zijn zeer flexibel.


Renovatie woonkamer

Mar 15, 2021 by Raqyn

Rokega (Dennis) heeft ons van a-z geholpen tijdens de renovatie van onze woonkamer. Schuimbeton, vloerverwerming en cement dekvloer. Dennis denkt goed mee is oplossings gericht altijd bereikbaar en een fijne persoonlijkheid om mee samen te werken!

Aanrader!!


top bedrijf

Feb 03, 2021 by henri

Vanaf het eerste contact aan de telefoon voelde het al direct goed. Dennis heeft een schitterende offerte uitgebracht,en zoals van een bedrijf verwacht mag worden komt Dennis elke geplande afspraak na.
Ook een pluimpje voor de medewerkers.Deze zijn uiterst secuur,en weten waar ze mee bezig zijn.Tegelijkertijd is dit een goed stukje goede reclame voor Rokega.
In onze prive situatie konden we een grote verbouwing als dit niet gebruiken,maar we hadden geen keus.Er moest een nieuwe vloer in onze woning omdat de houten vloer haast brak,met een kruipruimte daaronder van 1,5 meter.
Dankzij de snelle service van Rokega heeft Dennis met zijn collegas dit toch mogelijk weten te maken.
Super strakke en mooie vloer geworden. Een echte aanrader.

Super trots op Rokega (Dennis).

mvg Henri en familie


Goede communicatie en luisteren naar de wensen

Jan 19, 2021 by Erik en Kirsten

Vanaf het begin duidelijke communicatie over het stappenplan en planning. Ook in de uitvoeringsfase meedenkend.
Allemaal nette, vriendelijke mensen over de vloer gehad.
Wij zijn zeer tevreden. Bedankt!


We kunnen niet wachten tot het voorjaar!

Nov 21, 2020 by Peter Alexander

Ons terras ligt ongeveer een meter hoger dan de tuin en waar een andere partij alleen maar problemen zag, zagen Dennis en Frank wel een betaalbare oplossing! Er is snel geschakeld en 3 weken na het eerste contact stond de betonwagen al voor de deur! Afgelopen week is de nano coating aangebracht en het wordt allemaal steeds mooier met het verstrijken van de tijd en het drogen van het beton. We kunnen niet wachten tot het voorjaar! Wij zijn helemaal happy met het resultaat, de communicatie, de nazorg en de fijne mensen die het werk hebben uitgevoerd. Aanrader! Groeten Hanneke en Peter,


Perfect terras

Oct 21, 2020 by Bas en Leontine Jansen

Wij kunnen niets anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over ons nieuwe terras. Door de medewerkers is zeer hard gewerkt. Uiteindelijk is er nog een beschermlaag aangebracht die beschermt tegen vuil en vlekken. Er blijven nu waterdruppels op liggen. Dennis en medewerkers, hartelijk bedankt voor jullie goede werk!


Rokega Betonspecialisten 085 – 1309212 Provincialeweg 21 Velddriel 5334 JC, Nederland 4.9 5.0 61 61 Ik kan dit bedrijf echt aanraden om iets moois te laten maken. verstand van zaken en komen ook conform afspraak. Denken mee.
RoKeGa Betonspecialist
Provincialeweg 21
5334 JC Velddriel
085 – 1309212
info@rokega.nl