085-1309212

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Waarom kiezen voor RoKeGa?

N

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

N

Volledige ontzorging tot het eindresultaat

N

één aanspreekpunt tijdens het gehele proces

RoKeGa Betonspecialist

Bij RoKeGa Betonspecialist, de specialist in alle soorten betonvloeren, hebben we kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We werken alleen met hoogwaardige materialen en vakmensen uit de betonwereld, zodat u voor een scherpe en eerlijke prijs kunt profiteren van de allerbeste service.

 

Jarenlange ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring in de betonwereld kunnen we bij RoKeGa Betonspecialist kwaliteit garanderen. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten betonvloeren zoals woonbeton en zandcementdekvloeren. Een betonvloer kan ook buiten gebruikt worden, denk hierbij aan een betonnen terras of oprit. Bent u op zoek naar een betonvloer inclusief vloerverwarming? Dit kunnen wij ook voor u realiseren. Volledige ontzorging van het begin tot het einde.

 

Meer informatie

Zou u graag meer informatie ontvangen over onze werkzaamheden en de kosten? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

RoKeGa Betonspecialist
Provincialeweg 21
5334 JC Velddriel
085 – 1309212
info@rokega.nl

Ons team

Dennis Reuser

Dennis Reuser

Eigenaar en Projectleider

Dennis ademt beton zeggen onze klanten weleens. Een compliment want Dennis zijn passie is inderdaad beton. Met 22 jaar ervaring is ieder project in goede handen en hij rust niet tot het perfect is. In zijn vrije tijd is Dennis zijn gezin zijn steun en toeverlaat en houdt hij als echte Brabander van het goede leven met vrienden.

Ineke Walraven

Ineke Walraven

Directeur

Ineke is onze financieel en algemeen directeur en zij geeft op een heldere en professionele wijze invulling aan het beleid binnen RoKeGa. In haar vrije tijd is Ineke graag actief met haar honden in de natuur en is zij een fanatieke hobbykok.

Sandra Verkuil

Sandra Verkuil

Officemanager

Sandra is onze heldin van kantoor. Zij maakt de offertes, verzorgt de planning en ondersteunt de buitendienst en onze klanten op vele vlakken op een rustige en professionele manier. In haar vrije tijd houdt Sandra van gezelligheid met vrienden en vriendinnen en is zij zeer sportief. Een halve marathon draait zij haar hand niet voor om.

Ed Goossens

Ed Goossens

Huisjurist

Ed is onze huisjurist en gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Hij verzorgt alle contracten en overeenkomsten en adviseert in alle voorkomende juridische zaken. In zijn vrije tijd is Ed een fanatiek sporter in de sportschool en leest hij graag de grote filosofen.

Norbert Golas

Betontimmerman en productiemedewerker wapening

Toine van der Burgh

Pompmachinist

Henk Valentijn

Betonafwerker

Jan Bruggeman

Betonafwerker

Sander Korremans

Nano-impregneerder

Tessa Chamman

Nano-impregneerder

Roy Marechal

Vloerenlegger Cement dekvloeren

Bahri Erbek

Vloerenlegger Cement dekvloeren

Rosco de Groot

Specialist Vloerverwarmingen