085-1309212

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Reviews

Ervaringen van klanten

Wat vinden klanten van onze dienstverlening?

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

fantastisch resultaat

May 20, 2022 by Monie van Emous

Fantastisch werk wat Dennis heeft geleverd met het hele team.
Eerst is de hele houten vloer gesloopt, waarbij we erachter kwamen dat er in het hele huis maar 1 draagmuur was en de rest dat zweefde wat rond. Dit werd goed opgelost door de jongens die de vloer hebben gesloopt. En nadat het schuimbeton was gestort werden alle in de weg zittende balken verwijderd, waardoor nu het huis ook niet meer kon instorten. Vervolgens vloerverwarming en de cementdekvloer. In 1 woord, fantastisch!
Er werd tijdens het hele proces goed en netjes door Dennis mee gedacht en het realiseren van oplossingen.
Kortom wij zijn zeer tevreden!


Indrukwekkend

Apr 09, 2022 by P.Walravens

De afspraak was om bovenlaag van de betonvloer over de gehele begane grond te verwijderen, onder ondervloer isolatie aan te brengen en op ondervloer vloerverwarming en afdekvloer. Ondervloer bleek kwalitatief zo slecht, dat moest worden omgeschakeld naar een compleet nieuwe vloer.
De uiterst competente projectleider Dennis gooide ter plaatse het roer om door in recordtempo aanvullende uitvoerders vast te leggen, die volgens nieuwe afspraken in korte tijd en voor een acceptabele meerprijs een complete vloer aanbrachten. Alle ingeschakelde uitvoerders leverden vakwerk af in een heel prettige sfeer.
Kortom: wij zijn uiterst tevreden met RoKeGa en zeker met Dennis!


Prachtig betonnen terras

Apr 03, 2022 by Maria van den Wittenboer

Ik wilde graag een betonnen terras. Via internet kwam ik uit bij Rokega. Nadat ik contact met hen had opgenomen kwam Dennis na een paar dagen kijken en advies geven, en enkele weken later was het al klaar!! Het ligt er strak in en ziet er prachtig uit! Het is een topteam die het gemaakt hebben! Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.
Ik weet nu inmiddels ook wat een betonspecialist is: Dat is Dennis, behalve dat hij zijn vak goed verstaat is hij een gezellige, vriendelijke, meedenkende en hard werkende skonne mens!!!!
Mijn advies is dan ook: wil je een betonnen terras? Neem dan contact op met ROKEGA.


Prachtig betonnen terras

Apr 03, 2022 by Maria van den Wittenboer

Ik wilde graag een betonnen terras, via internet kwam ik uit bij Rokega, Een paar dagen later kwam Dennis kijken en advies geven en binnen enkele weken was het al klaar,. Het ligt er strak in en ziet er prachtig uit. Het is een topteam die het gemaakt hebben !!
Ik weet inmiddels ook wat / wie een betonspecialist is: dat is Dennis, behalve dat hij zijn vak goed verstaat is hij een meedenkende, hard werkende , vriendelijke en gezellige skonne mens !!
Mijn advies is: wil je een mooi betonnen terras, neem dan contact op met Rokega!!!


Prachtig betonnen terras

Apr 03, 2022 by Maria van den Wittenboer

Ik wilde graag een betonnen terras en paden, via internet kwam ik uit bij Rokega.Een paar dagen later kwam Dennis kijken en advies geven, en binnen enkele weken was het al klaar!!! Het ligt er strak in en ziet er prachtig uit ! Het is een topteam die het gemaakt hebben, ik kan ze dan ook van harte aanbevelen!!
Nu weet ik inmiddels ook wat een betonspecialist is: dat is Dennis, behalve dat hij zijn vak goed verstaat is hij ook een gezellige, vriendelijke, meedenkende en hard werkende skonne mens!, die wat mij betreft misschien iets meer tijd moet maken voor zijn gezin, er is meer dan werken alleen Dennis!!!
Ik ben dus HEEL BLIJ met Rokega en mijn advies is : Wil je een mooi betonnen terras neem dan contact op met Rokega.


Spijt

Apr 03, 2022 by W v meeteren

Wij heben spijt
We hebben 16 maanden geleden de vloer laten doen
We hadden een houten vloer en de keuken was beton een aanbouw
We hebben toen contact gezocht met rokega
Afspraak gemaakt en gepraat
Toen we het eens waren over de prijs en de vloer en het werk wat hem zullen doen zijn ze aan het werk gegaan prima zal je zeggen toch
Ze hebben de oudevloer er uitgehaald de houten voel en ook de beton uit de keuken
We sliepen elders We konden toch niet over de vloer
Er stonden een aantal muurtjes die konden blijven staat zijde hun
Ik heb meerdere keren aangegeven dat ze weg moesten
Maar prima ze zullen het wel beter weten toch
Ze hebben alles gedaan
Vloer slopen alles afgevoerd
We hebben zelf nog veel zand er uitgehaald
Toen konden ze aan het werk met de nieuwe vloer
Isolatie er in vloerverwarming er in en de beton er op prima zal je zeggen ben er steeds bijgewerkt
In de avond ben ik weg gegaan moest vroeg op om te werken
Geen probleem zal je zeggen
Tot ik gebeld werd door mijn buurman al de alarmsysteem in huis gingen af bij de buren de brandweer stond voor de deur 3 wagens
De jongens waren niet te zien de deur was open iedereen kon naar binnen lopen de brand weer mensen stonden op het punt om naar binnen tegaan Toen ik uitgevist had waar de jongens waren
Gelukkig niet binnen
Maar de vloer was nog niet af en er nog niemand meer naar binnen toe van brandweer en politie
Dus wij moesten wachten dat de vloer hard genoeg was om er op te lopen
Samen met de verzekering is er overlegt
de vloer hebben geschuurd tot ik het goed wond prima toch
Dachten wij ook
Na 4 a 5 weken zat de eerst scheur er in
Contact gezocht ze konden er niets meer aan doen kregen we te horen we moesten er maar me leren leven dat beton werk en scheurt
Daar hadden wij niets aan
Nu 16 maanden later zitten er 7 scheuren in bijna allemaal in de keuken
Hebben we het hier voor gedaan
Nee we wilde een mooie betonvloer alles gelijk zonder scheuren
Oke we hebben de laatste en kleinste rekening niet betaald
Hoeveel scheuren komen er nog
Dus kijk it


Mooi bedrijf, gezellige vent!

Mar 08, 2022 by Erik de Wolf

Na het vergelijken van een paar offertes van verschillende bedrijven zijn wij in zee gegaan met Rokega betonspecialist. Wij hadden een heel goed gevoel bij Dennis en hij kwam met een scherpe offerte..Totaal geen spijt van.
Bij ons hebben ze schuimbeton, vloerverwarming en een cementafdekvloer gelegd. Alles volgens planning en het ligt er super strak in. Ook de vloerverwarming is door specialisten heel netjes gelegd. Allemaal fijne gasten en werken hard. Alle werkzaamheden waren gedaan onder begeleiding van Dennis (zelfs tijdens de carnaval was hij bereikbaar). Wij hebben zelf de houten vloer verwijderd en ook tijdens dit proces was hij altijd bereikbaar en heeft hij ons goed advies gegeven. Echt een aanrader. Zeker doen..


Prachtige witte betonvloer

Oct 14, 2021 by Kees Broekman

Wij hebben een geweldige ervaring met ROKEGA. Toen wij hen belden met het verhaal dat het bedrijf dat wij de opdracht hadden gegeven een betonnen vloer te maken afhaakte, is Dennis er met zijn team direct ingesprongen en hebben ons geweldig geholpen. Zeer snel vloerverwarming aangelegd en een prachtige witte betonvloer gestort. Wij kunnen dit bedrijf echt aan iedereen aanraden. Snel, betrouwbaar, no nonsens en daarbij Brabantse gezelligheid ?


Mooi stukje werk en top service

Oct 05, 2021 by R. Bloem

Bij ons is de houten vloer verwijderd, schuimbeton gestort, vloerverwarming gelegd, cementdekvloer aangebracht, draagmuur verwijderd en een stalen IPE-profiel geplaatst waar de draagmuur stond.
Dennis en zijn team werken netjes en zijn flexibel.
Rokega onderscheid zich door een compleet pakket aan te bieden, mee te denken en het snel kunnen (om)schakelen in situaties als het even tegen zit (bijvoorbeeld de vondst van asbest in onze gang).
Daarnaast is de bereikbaarheid en het snel oplossen van een tegenslag (ook in het weekend!) iets waar Rokega voor staat.
Tevreden over de uitvoering en zeer tevreden over de onderscheidende service.


Prachtige Vloer

Aug 30, 2021 by Rick

Op zeer korte termijn heb ik in mijn woning een prachtige betonnen vloer kunnen realiseren met behulp van de vakkundigheid en flexibiliteit van Rokega en met name de projectleider Dennis.


Rokega Betonspecialisten 085 – 1309212 Provincialeweg 21 Velddriel 5334 JC, Nederland 4.9 5.0 61 61 Ik kan dit bedrijf echt aanraden om iets moois te laten maken. verstand van zaken en komen ook conform afspraak. Denken mee.
RoKeGa Betonspecialist
Provincialeweg 21
5334 JC Velddriel
085 – 1309212
info@rokega.nl